Tort De Ghimbir Proaspăt

Tort De Ghimbir Proaspăt
Această rețetă servește 10 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr granulat, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ghimbir Proaspăt, Tort Proaspăt De Nectarină-Ghimbir, și Tort De Pere Și Ghimbir Proaspăt.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu unt și praf cu făină, eliminând excesul; pus deoparte. Puneți un tel și o spatulă de cauciuc hand.In un castron mediu, amestecați împreună făina măsurată, scorțișoara, cuișoarele, piperul și sarea pentru a rupe orice bulgări și a aera; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți melasa, uleiul și zahărul până când smooth.In o cratiță mare, aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Se amestecă bicarbonatul de sodiu, apoi se amestecă amestecul de melasă până se combină; se ia de pe foc. Folosind spatula de cauciuc, amestecați ghimbirul în amestecul de melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
MelasăMelasă
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
3
Bateți ingredientele uscate, puțin câte puțin, în aluat până când sunt combinate. Folosind spatula de cauciuc, amestecați ouăle până când sunt combinate. Din nou, folosind spatula de cauciuc, transferați aluatul în tigaia pregătită și răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptor până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Așezați pe un raft pentru a se răci cel puțin 30 de minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului tigaiei și scoateți tortul din tigaie. Dacă alegeți, praf cu zahăr pudră și serviți cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista