Tort De Ghimbir-Pere Cu Glazură De Miere-Lămâie

Tort De Ghimbir-Pere Cu Glazură De Miere-Lămâie
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul de ghimbir-pere cu glazură de miere-lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 17 minute. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes Figueroa: Tort De Smochine Cu Lămâie Groasă, Compot De Smochine Cu Miere Sărată, Glazură De Brânză Cremă, Cupcakes cu lămâie de miere (cu glazură de brânză cremă de miere), și Miere Ghimbir Unt De Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ulei, ouă, lapte și vanilie; se amestecă doar până se combină. Se amestecă perele rase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toarnă aluatul în 2 prăjituri rotunde unse și făinoase de 9 inci.
4
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Întindeți 1 cană glazură de miere-lămâie între straturi și întindeți glazura rămasă de miere-lămâie deasupra și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista