Tort de ghimbir cu mere cu glazură de arțar

Tort de ghimbir cu mere cu glazură de arțar
Tortul de ghimbir cu mere cu glazură de arțar este un vegan desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mere, bicarbonat de sodiu, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Mere Cu Glazură De Lavandă Cu Citrice, Tort Cu Mere De Arțar, și Pâine de ghimbir cu dovleac cu glazură de arțar.

Instrucțiuni

1
Amestecați ingredientele uscate împreună; apoi adăugați sosul de mere, sucul de lămâie și extractul de vanilie. Se amestecă până se combină, dar nu se amestecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2
Se toarnă în tigaie pregătită și se coace timp de 45-60 de minute. Testați introducând o scobitoare în centru; se face când scobitoarea iese perfect curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Combinați siropul de arțar, 1 linguriță de amidon de porumb și un vârf generos de ghimbir praf într-o cratiță mică și amestecați bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească și să se îngroașe. (Puteți pune tigaia într-un castron cu apă rece pentru a accelera răcirea.) Când glazura s-a îngroșat, dar este încă turnabilă, stropiți-o peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se servește imediat, garnisit cu fâșii de ghimbir confiat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista