Tort de ghimbir cu mere cu glazură de arțar
Tortul de ghimbir cu mere cu glazură de arțar este un vegan desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mere, bicarbonat de sodiu, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Mere Cu Glazură De Lavandă Cu Citrice, Tort Cu Mere De Arțar, și Pâine de ghimbir cu dovleac cu glazură de arțar.
Instrucțiuni
Amestecați ingredientele uscate împreună; apoi adăugați sosul de mere, sucul de lămâie și extractul de vanilie. Se amestecă până se combină, dar nu se amestecă prea mult.
Se toarnă în tigaie pregătită și se coace timp de 45-60 de minute. Testați introducând o scobitoare în centru; se face când scobitoarea iese perfect curată.
Combinați siropul de arțar, 1 linguriță de amidon de porumb și un vârf generos de ghimbir praf într-o cratiță mică și amestecați bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Se fierbe timp de 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească și să se îngroașe. (Puteți pune tigaia într-un castron cu apă rece pentru a accelera răcirea.) Când glazura s-a îngroșat, dar este încă turnabilă, stropiți-o peste tort.
Se servește imediat, garnisit cu fâșii de ghimbir confiat, dacă se dorește.