Tort De Ghimbir
Tortul cu ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 261 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, melasă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Smântână dublă cu ghimbir și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir, Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată, și Trei Tort De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 1 minut).
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă melasa.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (prin sare) într-un castron mare.
Adăugați amestecul de făină și 1 cană de apă fierbinte alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Puneți aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie.
Tăiați în 12 pătrate; se presară cu zahăr pudră și se servește cu măr, dacă se dorește.