Tort De Gheață Din Catifea Roșie
Această rețetă servește 10 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 477 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, smântână grea, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, și Tort de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți crema de brânză în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un atașament de bici (sau într-un castron mare dacă folosiți un mixer de mână) și bateți la viteză medie până când este pufos.
Adăugați zahărul și un vârf de sare și amestecați până se omogenizează.
Adăugați smântâna și vanilia și bateți doar până se formează vârfuri medii-moi. La frigider până la ferm, aproximativ 2 ore.
Aliniați o tigaie de pâine de 1 1/2 litru cu folie de plastic, lăsând cel puțin o consolă de 2 inci pe toate părțile. Pe fundul tăvii de pâine, așezați 6 fursecuri cu fața în jos, suprapunându-se ușor.
Întindeți 3/4 cană de frișcă uniform peste fursecuri. Se acoperă cu 3 linguri de ciocolată. Repetați stratificarea încă de două ori cu 6 până la 7 cookie-uri.
Așezați ultimele 6 până la 7 fursecuri pe ciocolata rasă. Îndoiți folia de plastic peste partea superioară a tăvii pentru pâine, astfel încât întregul strat superior să fie acoperit. La frigider peste noapte.
Pentru a servi, întoarceți folia de plastic, întoarceți tortul cu gheață pe un platou și îndepărtați plasticul. Se acoperă cu ciocolata rezervată și se servește imediat.
Cerneti faina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu si 1/8 lingurita de sare intr-un bol mediu.
Bateți untul și zahărul granulat în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau un castron mare dacă folosiți un mixer de mână) la viteză medie doar până când sunt combinate. Bateți în gălbenușul de ou doar până când sunt combinate. Bateți colorantul alimentar și vanilia până când culoarea este distribuită uniform, răzuind vasul după cum este necesar. Reduceți viteza mixerului la scăzut și adăugați treptat amestecul de făină. Bateți doar până când aluatul se reunește. Formați aluatul în două discuri groase de 1 inch, înfășurați bine în plastic și refrigerați până când este ferm, aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați două foi de copt cu hârtie pergament.
Praf ușor o foaie de hârtie pergament cu făină. Desfaceți un disc, așezați-l pe hârtie și acoperiți-l cu o foaie mare de folie de plastic.
Rotiți aluatul până la 1/8 inch grosime. Îndepărtați folia de plastic și, folosind un tăietor rotund de 2 1/2 inci sau tăietor de biscuiți, tăiați aluatul în runde.
Așezați-le pe foile de copt pregătite, distanțându-le la 1 inch distanță (aproximativ 12 fursecuri pe foaie). Adunați resturile, răciți până când sunt ferme, rulați din nou și tăiați. Repetați cu discul rămas.
Coaceți fursecurile până la roșu-cărămidă și setați, 8 până la 10 minute, rotind foile de copt la jumătatea drumului.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foi timp de 3 minute, apoi transferați-le într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.