Tort De Gheață Cu Lămâie-Graham
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Lemon-Graham Icebox. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 245 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de smântână grea, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Gheață Cu Lămâie-Graham, Plăcintă cu gheață cu lămâie și lime cu o crustă de ciocolată graham-cracker, și Plăcintă cu gheață cu lămâie și lime cu o crustă de ciocolată Graham-cracker pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, amestecați gălbenușurile, 1/2 cană zahăr, amidon de porumb, coajă de lămâie și sare. Treceți treptat în lapte până când este neted. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol curat. Acoperiți cu plastic (apăsând direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele) și refrigerați până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Linia de jos a unui vas de copt de 8 inci cu 6 biscuiți graham (rupeți în bucăți pentru a umple spațiul, dacă este necesar). Lingurați 1/2 de budincă peste biscuiții graham, răspândindu-se într-un strat uniform. Repetați cu restul de 6 biscuiți graham și restul de budincă. Capac; frigider timp de cel puțin 30 de minute, sau până la peste noapte.
Chiar înainte de servire, bateți crema cu restul de 1 linguriță. zahăr până când deține vârfuri rigide.
Întindeți frisca într-un strat subțire deasupra tortului.
Tăiați în pătrate și serviți.