Tort De Gem Cu Streusel De Arahide

Tort De Gem Cu Streusel De Arahide
Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 472 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți coajă de portocală, zahăr, gem de zmeură fără zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Streusel Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, Unt de arahide miere zară tort cu ciocolata-unt de arahide Streusel, și Tort de cafea cu unt de arahide cu Streusel cu ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de copt de 8 inci. Aliniați cu hârtie pergament, lăsând o consolă de 2 inci pe toate părțile. Ungeți ușor hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pregătiți streuselul: pulsați untul, zahărul, arahidele, coaja de portocală și vanilia într-un robot de bucătărie doar până când nucile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Faceți tortul: cerneți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea printr-o sită fină într-un bol mare. Bateți untul și zahărul într-un bol separat cu un mixer la viteză medie-mare până la palid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați ouăle, răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți la viteză medie până la pufos, aproximativ 4 minute. Reduceți viteza la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, alternând cu smântâna, începând și terminând cu amestecul de făină. Răsturnați vasul și terminați amestecarea cu mâna (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Turnați jumătate din aluat în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se presară cu jumătate din streusel și dollop cu jumătate din gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
8
Întindeți aluatul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Se presară cu streuselul rămas și se acoperă cu gemul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
10
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, de la 50 de minute la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Transferați tigaia într-un suport și lăsați tortul să se răcească complet, apoi ridicați tortul de hârtia pergament și tăiați-l în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista