Tortul cu fulgi de ovăz cu ciocolată necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 2545 calorii, 33g de proteine, și 108g de grăsime pe porție. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pudră de cacao, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, Tort Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, și Tort Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă apă și fulgi de ovăz în bolul de amestecare și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Adăugați zaharuri, unt sau margarină și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
3
Se amestecă bine.
4
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu, cacao și sare. Amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se toarnă în tigaie unsă și făinată de 10 x 15 x 1 inch. Se acoperă cu chipsuri de ciocolată și nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Jeleu
Nuci
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 20 de minute.