Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată

Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu fulgi de ovăz cu ciocolată. Această rețetă face 16 porții cu 442 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, frișcă, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, Tort Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, și Tort cu fulgi de ovăz cu ciocolată cu glazură de brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ovăzul și 1 1/4 cești de apă clocotită; lăsați să stea 20 de minute. Într-un alt bol, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit; ușor făină. Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt, 1 cană de zahăr brun și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până la crem. Bateți ouăle și vanilia. La viteză mică, bateți în amestecul de făină doar până se omogenizează. Bateți în fulgi de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Setați controlul cuptorului la fiert. Într-un castron mediu, bateți 2/3 cană zahăr brun și 1/2 cană unt cu mixerul electric la viteză medie până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
6
Adăugați frișcă; bate la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă nucă de cocos, nuci pecan și chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
7
Răspândiți topping pe tort. Se fierbe cu partea superioară a tigaiei la aproximativ 6 inci de la căldură la 1 minut sau doar până când se rumenesc cu bule și se rumenesc ușor. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista