Tort De Fulgi De Ovăz Cu Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu miez de ovăz Bananan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 254 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. 187 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Fulgi De Ovăz Bananan, Tort Cu Firimituri De Banane, și Tort De Gustare Cu Firimituri De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, 1 1/3 căni de ovăz, sare și bicarbonat de sodiu.
Într-un castron mare, cremă 1/2 cană unt sau margarină cu 2/3 cană zahăr brun. Bateți ouăle, apoi bananele și vanilia. Bateți amestecul de făină în amestecul de banane. Întoarceți aluatul într-o tigaie pătrată unsă și făinată de 8 inci.
Se amestecă 3/4 cană ovăz, 1/3 cană zahăr brun, unt topit sau margarină, nuci și scorțișoară împreună până se sfărâmă.
Se presară uniform peste partea superioară a aluatului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 până la 45 de minute sau până când se testează.
Transferați într-un suport pentru a se răci.