Tort De Fructe Proaspete Cu Glazură Italiană-Bezea
Fresh-Berry tort cu glazura Italian-bezea ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 281 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mâncare Înger Cu Glazură De Bezea De Lămâie, Tort de ciocolată Mascarpone cu glazură de bezea de cafea, și Tort De Bezea Cu Căpșuni Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a face tortul: înveliți 2 tigăi rotunde (9 inci) cu spray de gătit; aliniați fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; deoparte.
Așezați zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 5 minute sau până când se amestecă foarte bine.
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați extractul de vanilie.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și 1/4 linguriță de sare, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort. Atingeți brusc Tigăi o dată pe contor pentru a elimina bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 3035 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Răciți tortul în tigăi timp de 10 minute pe un suport de sârmă; răsturnați tigăile. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară și răciți tortul complet pe suportul de sârmă. Tortul poate fi făcut cu o zi în avans și acoperit cu folie de plastic.
Top cu gheață italiană-Bezeaverificați rețeta noastră pas cu pas și sfaturile de decorare de mai jos.
Într-un castron mare, bateți 1/4 linguriță cremă de tartru și 3 albusuri mari cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Combinați 1 cană de zahăr, 1/4 cană de apă și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand doar pana se dizolva zaharul si aduceti la fierbere. Gatiti, fara agitare, timp de 2 minute sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 23
Turnați siropul de zahăr fierbinte într-un flux subțire peste albușurile de ou, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Bateți în 1/2 linguriță extract de vanilie.
Așezați 1 strat de tort pe un suport pentru tort; întindeți primul strat cu 1/2 cană glazură. Întoarceți stratul rămas cu susul în jos (astfel încât partea plată să fie orientată în sus) și așezați deasupra primului strat.
Întindeți 1/2 cană glazură pe al doilea strat.
Întindeți glazura rămasă pentru a acoperi tortul. Creați vârfuri decorative folosind spatele unei linguri mari, dacă doriți. Puteți face tort până în acest moment, refrigerați-l timp de câteva ore, apoi garnisiți chiar înainte de servire.
Garnisiți cu zmeură și crengute de mentă.
Notă: ouăle din această rețetă nu sunt complet gătite, ceea ce poate fi un motiv de îngrijorare dacă sunteți gravidă sau aveți un sistem imunitar compromis.