Tort De Fructe Fiert

Tort De Fructe Fiert
Prajitura cu fructe fierte ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 984 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ienibahar măcinat, fructe confiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Fructe Fiert, Tort De Fructe Fiert, și Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C). Căptușiți o formă de tort cu fețe adânci de 8 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Așezați cireșele de fructe, coaja, nucile, zahărul, untul sau margarina, condimentele amestecate, bicarbonatul de sodiu și laptele într-o cratiță de dimensiuni medii. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Condimente MixteCondimente Mixte
UntUnt
CireșeCireșe
NuciNuci
FructeFructe
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura corpului.
4
Se amestecă făina și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Înfășurați în afara tigaiei cu hârtie maro sau ziar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți la 325 grade F (160 grade C) timp de 40 de minute, apoi reduceți temperatura la 300 grade F (150 grade C) și continuați să coaceți tortul timp de 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească în staniu timp de 5 minute, apoi întoarceți-l pe un suport de răcire, îndepărtați hârtia rezistentă la grăsime și lăsați până se răcește. Tortul poate fi păstrat până la 6 luni învelit în folie și într-o cutie etanșă la aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista