Tort De Fructe De Vacanță
Vacanță Fruitcake ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 630 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă $1.6 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, cireșe confiate, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Patricia ' s Holiday Fruitcake, Vacanță Fruitcake Baruri, și Tort alb cu fructe: tortul ușor al lui Nanna Jepson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 300 de metri cubi. Într-un castron mare, combinați cireșele, ananasul, nucile și stafidele; deoparte.
Într-un alt castron mare, scurtarea smântânii și zahărul până la lumină și pufos. Bateți în ouă și vanilie.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul cremă și se amestecă bine.
Se toarnă peste amestecul de fructe și se amestecă pentru a acoperi.
Se transferă într-un 10-in uns și presărat cu făină. tub tigaie.
Coaceți 2 ore sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Înfășurați bine și depozitați într-un loc răcoros. Feliați cu un cuțit zimțat; aduceți la temperatura camerei înainte de servire.