Tort De Fructe Cu Caise

Tort De Fructe Cu Caise
Tortul cu fructe de caise este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 491 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ananas confiat, cireșe confiate, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Tort De Fructe Cu Caise, Tort de fructe cu caise și migdale, și Tort de fructe cu glazură de unt de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Ungeți două tigăi cu tub de 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță la foc mediu gătiți caisele în apă până când sunt moale. Apăsați-le printr-o sită și lăsați-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
3
Separați ouăle. Bateți gălbenușurile de ou până la culoarea lămâii. Apoi bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
4
Cream untul sau margarina si zaharul impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
5
Adăugați gălbenușurile de ou bătute și caisele și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CaiseCaise
6
Combinați stafidele, cireșele confiate, ananasul confiat și fructele uscate amestecate într-un castron acoperit cu o cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
AnanasAnanas
StafideStafide
FructeFructe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Combinați făina rămasă, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
8
Adăugați acest amestec de făină alternativ la amestecul cremos cu sucul de caise. Amestecați acest aluat în fructele amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Fructe MixteFructe Mixte
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Adăugați pecanele sau nucile tocate și pliați în albușurile bătute. Întoarceți aluatul în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
NuciNuci
10
Coaceți la 275 grade F (135 grade C) timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Garnisiți prăjiturile cu ananas confiat și cireșe. Face aproximativ 24 de porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CireșeCireșe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista