Tort de fructe #44948

Tort de fructe #44948
Fruitcake # 44948 ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 685 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de portocală, zahăr, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson, Fruktkaka (Tort De Fructe Suedez .... Nu Ca Prăjitura Americană), și Tort De Fructe Cu Rom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ouă Separate.Bateți gălbenușurile cu melasă și suc.Unt de unt și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Adăugați amestecul de gălbenuș în amestecul cremos și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Combinați fructele și nucile; se amestecă cu 1 cană de făină pentru a acoperi.Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Cerneti restul de 1 cana de faina cu condimente.și bicarbonat de sodiu.Bateți albușurile până se formează vârfurile și pliați în amestec cremos.**
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Tăiați timpul de gătit în jumătate până la 1 oră pentru tigăile de pâine.Amestecați ușor fructele / nucile și ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Se toarnă într-o tigaie cu tub de 9" care a fost bine unsă, căptușită cu hârtie maro și unsă din nou.Reduceți căldura la 300 de grade F și coaceți timp de 2 ore.Pune pe raft să se răcească.Înfășurați în folie și păstrați-l într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista