Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu scorțișoară de Mocha ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 215 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 19. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Dacă aveți ouă, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Foi De Migdale Mochan, Tort ușor de foi de ciocolată cu glazură de Mocha Buttercream, și Tort De Foi De Scorțișoară De Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 10x15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Topiți 1 cană de unt într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți 1/3 cană pudră de cacao, apă și pulbere espresso; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Combinați zahărul alb, zahărul brun, făina, 1 1/2 linguriță de scorțișoară și bicarbonatul de sodiu într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
5
Se toarnă amestecul de unt-cacao, extract de vanilie, 1/2 cană de lapte și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Ouă
Lapte
6
Se amestecă până se încorporează complet.
7
Se toarnă aluatul în foaia de copt pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul se întoarce când este atins ușor cu un deget, aproximativ 18 minute. Răciți tortul în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Pentru a face glazura, topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță sau în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Tigaie Cu Sos
10
Transferați untul topit într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
11
Bateti in 3 linguri pudra de cacao, cafea, 1/2 lingurita scortisoara si 1 lingura lapte. Amestecați încet zahărul cofetarilor cernuți și bateți până se omogenizează; adăugați lapte după cum este necesar pentru a ajunge la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Pudră De Cacao
Scorțișoară
Cafea
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Întindeți glazura peste tortul răcit. Pentru o servire mai ușoară, înscrieți glazura înainte de a tăia tortul: marcați liniile ca ghid înainte de a începe să tăiați și împărțiți tortul în 32 de bucăți.