Tort de foi de ciocolată G. G. ' S
Tortul de ciocolată al lui G. G. ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de apă, unt, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de ciocolată Retro al mamei (aka tort de foi Texas), Tort De Foi De Ciocolată, și Tort De Foi De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 11x17.
Amestecați zahărul alb și făina într-un bol mare.
Combinați 1 cană de unt, apă și 3 linguri de pudră de cacao într-o cratiță mică; amestecați la foc mediu până când untul se topește și amestecul este bine combinat.
Se toarnă amestecul de unt topit peste zahăr și făină; bate bine. Bateți bicarbonatul de sodiu, laptele de unt, ouăle și extractul de vanilie.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Combinați restul de 1/2 cană de unt, 3 linguri de pudră de cacao și lapte într-o cratiță mică; se amestecă la foc mediu până se topește untul și amestecul este bine combinat. Bateți zahărul pudră în amestecul de unt, amestecând până când glazura este netedă. Amestecați nucile pecan în glazură și turnați peste tortul răcit.