Tort De Firimituri În Stil New York
Tortul cu firimituri în stil New York ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 426 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, praf de copt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Firimituri În Stil New York, Tort De Firimituri În Stil New York, și Tort De Firimituri În Stil New York.
Instrucțiuni
Se amestecă ambele zaharuri, scorțișoară șisare într-un castron mediu și se amestecă pentru a se amesteca.
Se adaugă untul topit cald și se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați făină și aruncați cu furculița până se formează bulgări umede (amestecul de topping va arăta ușor umed). Pune deoparte.
Poziționați raftul în centrul cuptoruluiși preîncălziți la 350 buc.F. Unt 13 x 9 x 2 inch vas de copt din sticlă. Cerneti faina,bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea intr-un bol mediu.Folosind mixer electric, bate temperatura camereiunt într-un castron mare pana se omogenizeaza.
Adăugați zahărși bateți până devine ușor și pufos.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, bătând până se omogenizează bine după fiecareadăugare.
Adăugați smântână și extract de vanilieși bateți până se amestecă.
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri, bătând doar până laîncorporat după fiecare adăugare.
Transferați aluatul de tort în vasul de copt pregătit; împrăștiați uniform cu spatula de cauciuc sau offsetspatula. Strângeți pumni mici de toppingîmpreună pentru a forma mici aglomerări. Aruncați toppingclumps uniform peste aluatul de tort, acoperindcomplet (toppingul va fi gros).
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat și toppingul este deepgolden brown și ușor crocant, aproximativ 1 oră. Tort rece în farfurie pe raft cel puțin 30minute. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Se răcește complet. Acoperiți și lăsați să stea în picioarela temperatura camerei.
Tăiați tortul în pătrate și serviți ușorcald sau la temperatura camerei.
Pe porție: 668,3 kcal calorii,
6% calorii din grăsimi, 30,9 g grăsimi,