Tort de firimituri de dovleac cu mere

Tort de firimituri de dovleac cu mere
Pumpkin Crumb tort cu mere este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 272 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mărul Roma, untul, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Tort Cu Pesmet De Dovleac, Tort Cu Pesmet De Dovleac, și Tort Cu Pesmet De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a pregăti firimituri, combinați 3 linguri de făină și zahăr brun într-un castron mediu; tăiați în 1 1/2 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Pentru a pregăti tortul, bateți zahărul granulat și următoarele 7 ingrediente (zahăr granulat prin albus de ou) cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Lingurați ușor 1 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Combinați 1 1/4 căni de făină, praf de copt, sodă și sare într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Adăugați alternativ amestecul de făină și Zara în amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Aranjați spokelike de mere deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6
Se presară cu amestec de firimituri.
7
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista