Tort De Fasole Jeleu

Tort De Fasole Jeleu
Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Surpriză Fără Gluten În Interiorul Tortului Cu Jelly Bean, Surpriză Fără Gluten În Interiorul Tortului Cu Jelly Bean, și Fursecuri Cu Jelly Bean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 325 F. cu generozitate grăsime și făină bundt pan. Aruncați boabele de jeleu cu 2 linguri de făină și puneți-le deoparte. În castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Fasole JeleuFasole Jeleu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți zahărul, untul, crema de brânză și vanilia cu mixerul electric la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouă, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați amestecul de făină și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Lingură 1 cană de aluat în fundul tigaiei pregătite. Se amestecă boabele de jeleu în aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute și apoi se inversează pe placa de servire și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista