Tort De Dovlecei Portocalii

Tort De Dovlecei Portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu dovlecei portocalii. O porție conține 280 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și stafide aurii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 27%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Dovlecei Portocalii, Tort de Zucchini Bundt cu glazură portocalie, și Tort de Zucchini Bundt cu glazură portocalie.

Instrucțiuni

1
Așezați stafidele și apa într-un castron; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți; puneți stafidele deoparte. Într-un castron, combinați zahărul, uleiul și ouăle; se amestecă bine. Se amestecă cerealele, coaja de portocală și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul de zahăr. se amestecă bine. se amestecă dovleceii și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7 inch. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți la 325 de euro timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-un castron, bateți crema de brânză, untul și coaja de portocală până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahăr și apă; bateți până se omogenizează. Tort răcit cu îngheț. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista