Tort de dovlecei cu ciocolată cu glazură de nucă de cocos

Tort de dovlecei cu ciocolată cu glazură de nucă de cocos
Tortul de dovlecei cu ciocolată cu glazură de nucă de cocos necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 342 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită nucă de cocos, cuișoare măcinate, dovlecei și zahăr brun. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 101 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încearcă Tort de dovlecei cu morcovi portocalii cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, Tort sănătos de dovlecei cu ciocolată cu glazură de ciocolată cu Avocado, și Tort de dovlecei cu ciocolată cu iaurt grecesc cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul, uleiul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și cuișoarele; adăugați treptat la aluat alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9 inch. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 325 de euro timp de 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se întinde peste tort cald. Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 2-3 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort de dovlecei cu ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista