Tort de dovleac II
Tort de dovleac II este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 402 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort de tigaie cu praline de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, Tort moale de dovleac Vegan cu glazură de unt de condimente de dovleac, și Tort Dublu De Dovleac Cu Ciocolată Cu Cremă De Unt Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch. Cerneti impreuna faina, sifonul, praful de copt, scortisoara si sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, combinați uleiul și zahărul.
Adăugați ouăle pe rând și amestecați bine.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Adăugați nuci și dovleac și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă cu tub de 10 inch.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se termină răcirea. Praf cu zahăr de cofetărie înainte de servire.