Tort de dovleac de Halloween
Tortul de dovleac de Halloween durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 436 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la BBC Good Food are 2080 de fani. Un amestec de suc de portocale, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Dovleac Cu Ciocolată De Halloween, Tort Ușor De Dovleac De Halloween, și Tocană De Dovleac De Halloween.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Unt și tapetați o tavă de copt de 30 x 20 cm sau o formă mică de prăjire cu pergament de copt.
Puneți făina, zahărul, condimentul, bicarbonatul de sodă, sultanele și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina. Bateți ouăle în untul topit, amestecați coaja de portocală și sucul, apoi amestecați cu ingredientele uscate până se combină. Se amestecă dovleacul.
Se toarnă aluatul în formă și se coace timp de 30 de minute, sau până devine auriu și elastic la atingere.
Pentru a face glazura, bateți împreună brânza, untul, zahărul glazurat, coaja de portocală și 1 linguriță de suc până la neted și cremos, apoi puneți deoparte la frigider. Când tortul este gata, răciți timp de 5 minute, apoi rotiți-l pe un suport de răcire. Înțepați-l peste tot cu o frigăruie și stropiți cu restul de suc de portocale cât este încă cald. Se lasă să se răcească complet.
Dacă doriți, tăiați marginile tortului. Dați glazurii o bătaie rapidă pentru a se slăbi, apoi, folosind un cuțit de paletă, întindeți deasupra tortului în vârfuri și vârtejuri. Dacă faceți tortul înainte, păstrați-l în frigider, apoi scoateți câte bucăți doriți cu 30 de minute înainte de servire. Se va păstra, acoperit, până la 3 zile la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.