Tort De Dovleac Cu Panglică De Ciocolată Albă Cu Glazură De Arțar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr granulat, zahăr pudră, extract de adams vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Condimentată Cu Dovleac Și Ciocolată Albă Cu Glazură De Arțar, Tort cu condimente de dovleac cu glazură de arțar, și Tort cu condimente de dovleac cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie mare sau pulverizați cu spray de copt adăugat făină.Pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați chipsurile albe într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 1/2 minute, oprindu-se la fiecare 30 de secunde pentru a amesteca. Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia în chipsuri topite. Set aside.In un castron mediu, combinați făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara. Set aside.In un castron mare, bateți untul și zahărul până devin pufoase. Bateți în extract de vanilie Adams. Bateți ouăle, unul câte unul și continuați să bateți cu viteză mare de mixer electric timp de 1 minut sau până când amestecul este ușor. Se amestecă dovleacul. Cu mâna sau folosind viteza redusă a mixerului, amestecați amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă aproximativ o treime din aluatul de dovleac în tava bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Se toarnă umplutura albă peste aluatul de dovleac, păstrând aluatul alb departe de părțile laterale ale tigaiei cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă aluatul de dovleac rămas peste aluatul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
6
Coaceți timp de 55 de minute sau până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute; întoarceți-vă din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Lăsați tortul să se răcească complet înainte de geam.Pregătiți glazura. Se amestecă împreună zahărul pudră cernut, siropul de arțar, 2 linguri de smântână și sare. Bateți până se omogenizează. Dacă glazura este prea groasă, adăugați lingura rămasă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Stropiți peste tortul răcit; păstrați tortul la frigider.