Tort De Dovleac Cu Caise

Tort De Dovleac Cu Caise
Rețeta tort de dovleac de caise poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 9 porții cu 548 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, ouă, amestec de pâine de dovleac/brioșă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de dovleac umplut cu caise cu glazură de unt rumenit, Fursecuri De Ovăz Cu Caise De Dovleac, și Tartele De Bezea Cu Caise De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Puneți deoparte 1/2 cană de caise uscate pentru garnitură. Într-un castron mic, înmuiați caisele rămase în apă fierbinte timp de 5 minute; se scurge bine. Puree într-un procesor de alimente sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
CaiseCaise
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați amestecul rapid de pâine, apă, ouă, ulei și caise piure. Se amestecă caisele conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quickbread MixQuickbread Mix
CaiseCaise
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se coace la 375 CP timp de 22-27 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă. Tort de îngheț cu glazură de brânză cremă; se presară cu nuci pecan și caise rezervate. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
CaiseCaise
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Revista