O porție conține 907 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, nuci, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Bundt Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Caramel, Butterscotch dovleac turtă dulce Bundt Tort cu glazură condimentată cu scorțișoară și nuci pecan, și Fursecuri Condimentate Cu Dovleac Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 177°. unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Cerneti primele 8 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și uleiul într-un castron mare până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Adăugați dovleacul și vanilia; bate până se omogenizează. Adăugați treptat ingrediente uscate; bate doar până se încorporează. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite; blat neted cu spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet în tigăi pe rafturi. Rulați cuțitul mic în jurul prăjiturilor pentru a slăbi. Întoarceți prăjiturile pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
1
Se amestecă romul, stafidele și merisoarele uscate într-o cratiță mică la foc mic până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Stafide
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute.
3
Scurgeți, rezervând romul și fructele separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
ROM
4
Bateti frisca si crema de branza intr-un bol mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Combinați zahărul și 2/3 cană de apă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare; fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu pensula de patiserie înmuiată în apă și tigaia învârtită, aproximativ 10 minute. Se amestecă încet și cu grijă în amestecul de brânză cremă (amestecul de caramel va bule puternic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Bateti
Tigaie
6
Adăugați unt; bateți până când amestecul este neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se ia de pe foc; glazură rece de caramel 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă 3/4 cană amestec cald de glazură de caramel în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se amestecă în jumătate din amestecul de fructe uscate rezervate, 1 cană de nuci și coaja de portocală rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Coaja De Portocala
Nuci
10
Așezați 1 strat de tort pe fundul tăvii de tartă cu diametrul de 8 inci sau rotund din carton.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
11
Ungeți blatul tortului cu jumătate de rom rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROM
12
Întindeți umplutura de nuci de caramel, lăsând marginea simplă de 1/2 inch la margini. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos; Apăsați pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
13
Ungeți partea superioară a tortului cu romul rămas; lăsați să stea 10 minute pentru a permite romului să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROM
14
Se toarnă 1/2 cană generoasă de glazură caldă de caramel pe tort și, dacă este necesar, se întinde deasupra cu spatula offset pentru a acoperi. Puneți la frigider tortul și glazura de caramel rămasă până când glazura este suficient de fermă pentru a se întinde și a adera pe părțile laterale ale tortului, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
15
Transferați 3/4 cană glazură răcită într-un castron mic și răciți pentru sos. Folosind spatula offset, întindeți 1 cană de glazură rămasă uniform pe părțile laterale ale tortului pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Bol
16
Amestecați amestecul rămas de fructe uscate și restul de 1/2 cană de nuci într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Se presara amestecul în 1 1/2-inch-largă de frontieră în jurul marginea de sus a tort. Acoperiți tortul cu cupola de tort și răciți cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați tortul și glazura de caramel pentru sos refrigerate separat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Glazură
Sos
18
Așezați tortul pe platou.
19
Se ornează cu coajă de portocală. Reîncălziți glazura la foc mic doar până când se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Glazură
20
Serviți tortul rece cu înghețată și sos cald de caramel.