Tort de dovleac condimentat cu glazură de Caramel

Tort de dovleac condimentat cu glazură de Caramel
O porție conține 907 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, nuci, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Bundt Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Caramel, Butterscotch dovleac turtă dulce Bundt Tort cu glazură condimentată cu scorțișoară și nuci pecan, și Fursecuri Condimentate Cu Dovleac Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 177°. unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Cerneti primele 8 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și uleiul într-un castron mare până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Adăugați dovleacul și vanilia; bate până se omogenizează. Adăugați treptat ingrediente uscate; bate doar până se încorporează. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite; blat neted cu spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet în tigăi pe rafturi. Rulați cuțitul mic în jurul prăjiturilor pentru a slăbi. Întoarceți prăjiturile pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
1
Se amestecă romul, stafidele și merisoarele uscate într-o cratiță mică la foc mic până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
StafideStafide
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute.
3
Scurgeți, rezervând romul și fructele separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ROMROM
4
Bateti frisca si crema de branza intr-un bol mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Combinați zahărul și 2/3 cană de apă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare; fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu pensula de patiserie înmuiată în apă și tigaia învârtită, aproximativ 10 minute. Se amestecă încet și cu grijă în amestecul de brânză cremă (amestecul de caramel va bule puternic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Adăugați unt; bateți până când amestecul este neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc; glazură rece de caramel 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă 3/4 cană amestec cald de glazură de caramel în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se amestecă în jumătate din amestecul de fructe uscate rezervate, 1 cană de nuci și coaja de portocală rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NuciNuci
10
Așezați 1 strat de tort pe fundul tăvii de tartă cu diametrul de 8 inci sau rotund din carton.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
11
Ungeți blatul tortului cu jumătate de rom rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
12
Întindeți umplutura de nuci de caramel, lăsând marginea simplă de 1/2 inch la margini. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos; Apăsați pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
13
Ungeți partea superioară a tortului cu romul rămas; lăsați să stea 10 minute pentru a permite romului să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
14
Se toarnă 1/2 cană generoasă de glazură caldă de caramel pe tort și, dacă este necesar, se întinde deasupra cu spatula offset pentru a acoperi. Puneți la frigider tortul și glazura de caramel rămasă până când glazura este suficient de fermă pentru a se întinde și a adera pe părțile laterale ale tortului, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
15
Transferați 3/4 cană glazură răcită într-un castron mic și răciți pentru sos. Folosind spatula offset, întindeți 1 cană de glazură rămasă uniform pe părțile laterale ale tortului pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
BolBol
16
Amestecați amestecul rămas de fructe uscate și restul de 1/2 cană de nuci într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Se presara amestecul în 1 1/2-inch-largă de frontieră în jurul marginea de sus a tort. Acoperiți tortul cu cupola de tort și răciți cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați tortul și glazura de caramel pentru sos refrigerate separat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
GlazurăGlazură
SosSos
18
Așezați tortul pe platou.
19
Se ornează cu coajă de portocală. Reîncălziți glazura la foc mic doar până când se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
GlazurăGlazură
20
Serviți tortul rece cu înghețată și sos cald de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
înghețatăînghețată

Ingrediente

2cp. legume (de exemplu, spanac)ceapăceapă1Oreos dublu umplutstropi de portocale sau zahăr portocaliustropi de portocale sau zahăr portocaliu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) plus 1 lingură de unt nesărat, tăiat în cuburi de 1/2 inch(1 băț) plus 1 lingură de unt nesărat, tăiat în cuburi de 1/2 inch7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tort cernută (cernută, apoi măsurată)făină de tort cernută (cernută, apoi măsurată)425ardei habenerodovleac purdovleac pur170ardei habenerocremă de brânză, tăiată în bucăți mici, la temperatura camereicremă de brânză, tăiată în bucăți mici, la temperatura camerei1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrom închisrom închis4mari(parțial și)(parțial și)0cp. legume (de exemplu, spanac)ienibahar la solienibahar la sol2cp. legume (de exemplu, spanac)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0cp. legume (de exemplu, spanac)cuișoare măcinatecuișoare măcinate1Oreos dublu umplutghimbir măcinatghimbir măcinat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema1benziCoaja subțire de portocalăCoaja subțire de portocală1Oreos dublu umplutcoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă6Crustă: firimituri de biscuiți graham1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite5321 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite2-1/4 căni de frișcă groasă, împărțite6Crustă: firimituri de biscuiți grahamafine uscate îndulciteafine uscate îndulcite1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)121 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteÎnghețată de vanilieÎnghețată de vanilie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de canola sau ulei vegetalulei de canola sau ulei vegetal3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci, prăjite, tocatenuci, prăjite, tocate1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbatoane de ciocolată cu lapte fără nucibatoane de ciocolată cu lapte fără nuci
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista