Această rețetă face 12 porții cu 348 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Dacă 62 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tort de dovleac-alune ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, dovleac rezervat, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Alune De Dovleac, Hazelnut Torte, și Hazelnut Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și făină 2 (9-inch) rotunde tort tigai, sau spray cu spray de copt cu făină. Rezervați 1 cană de dovleac pentru crema de dovleac; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, bateți dovleacul rămas și toate ingredientele rămase pentru tort cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
5
Într-un castron mare răcit, bateți toate ingredientele cremei de dovleac, cu excepția dovleacului rezervat, la viteză mare, până la rigidizare. Îndoiți ușor dovleacul. Rezervați 1 1/3 căni; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Așezați un strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
7
Se întinde cu 1 1/2 cană cremă de dovleac. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
8
Întindeți crema de dovleac rămasă în jurul părții tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
9
Întindeți crema de dovleac rezervată deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
10
Se presară cu 1/2 cană de alune tocate. Dați la frigider cu 1 oră înainte de servire. Dați la frigider orice tort rămas.