Unt Brickle tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 297 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de extract de vanillan, unt, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort De Cărămidă Cu Unt, Tort De Cărămidă Cu Unt, și Plăcintă Cu Înghețată Brickle Cu Unt.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 13x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Cerneti faina, zaharul alb, praful de copt si sarea impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Se amestecă scurtarea, laptele și vanilia. Bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Vanilie
Lapte
4
Adăugați albușurile și bateți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lasă să se răcească apoi gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
8
Pentru a face glazură: topiți untul într-o cratiță până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se adaugă zahărul cofetarilor, laptele evaporat sau jumătate și jumătate, apa fierbinte și 1-1/2 lingurițe extract de vanilie. Bateți la viteză medie timp de trei minute. Apoi turnați glazura peste tort și lăsați glazura să se întărească. Bucurați-vă!