Tortul de căpșuni proaspete este un fără lactate desert. Această rețetă servește 18 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, topping bătut, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Căpșuni Proaspete, Tort de căpșuni proaspete, și Tort De Căpșuni Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scurgeți bine căpșunile dezghețate; aruncați sucul. Pulsați într-un robot de bucătărie până la piure; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Combinați amestecul de tort și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză mică 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați căpșuni piure; bate la viteză medie 2 minute. Se amestecă extractele de vanilie și migdale; se toarnă într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Căpșuni
Vanilie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 timp de 28 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins în centru. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Întindeți toppingul biciuit deasupra tortului. Aranjați căpșunile feliate pe topping bătut, suprapunându-se ușor.