Tort de căpșuni IV
Tort de căpșuni IV necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 344 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr de cofetari, amestec de prăjituri, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Scratch Strawberry Layer Cake Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de unt de vanilie cu căpșuni, și Tort cu strat de căpșuni cu glazură de căpșuni malțată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de gelatină. Faceți o fântână în centru și turnați apă, ulei și ouă. Se amestecă jumătate din recipientul de căpșuni. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiți castronul și bateți 4 minute la viteză medie.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Pentru a face glazura de căpșuni: într-un castron mare combinați margarina, zahărul cofetarilor și jumătatea rămasă din căpșunile congelate. Bateți la viteză mare până la crem.
Adăugați lapte câte o lingură la un moment dat până când se obține consistența dorită de împrăștiere.
Se întinde pe tortul răcit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.