Tort De Căpșuni
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu căpșuni ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 149 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ouă plus 1 gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de căpșuni cu glazură de căpșuni, Tort De Căpșuni, și Tort De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu unt. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle, gălbenușul de ou și vanilia.
Adăugați 1/2 ingrediente uscate, urmate de lapte.
Adăugați ingredientele uscate rămase,apoi smântâna, bătând până se combină. Îndoiți căpșunile în aluat cu o spatulă.
Turnați aluatul în tigaia pregătită și blatul neted.
Coaceți până când un tester introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Lăsați să se răcească 15 minute, apoi întoarceți-vă la o grătar pentru a termina răcirea.
Serviți, garnisind cu căpșuni suplimentare sau frișcă, dacă doriți. Tortul de lire rămas poate fi păstrat într-un recipient sigilat la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.