Tort De Căpșuni

Tort De Căpșuni
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu căpșuni ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 149 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ouă plus 1 gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de căpșuni cu glazură de căpșuni, Tort De Căpșuni, și Tort De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu unt. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați ouăle, gălbenușul de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Adăugați 1/2 ingrediente uscate, urmate de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Adăugați ingredientele uscate rămase,apoi smântâna, bătând până se combină. Îndoiți căpșunile în aluat cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită și blatul neted.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până când un tester introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească 15 minute, apoi întoarceți-vă la o grătar pentru a termina răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Serviți, garnisind cu căpșuni suplimentare sau frișcă, dacă doriți. Tortul de lire rămas poate fi păstrat într-un recipient sigilat la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
Tort De LireTort De Lire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista