Tort de cămașă și cravată de Ziua Tatălui

Tort de cămașă și cravată de Ziua Tatălui
Cămașa de Ziua Tatălui și tortul de cravată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă $1.31 pe portie. O porție conține 655 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână culoarea glazurii de pastă, zahăr pudră, amestec de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de cămașă și cravată de Ziua Tatălui, Începeți-vă ziua cu un Smoothie sănătos de banane, și Prăjitură cu tigaie cu ciocolată + o zi la Târgul de Stat din Minnesota.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți tigaia de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ScurtareaScurtarea
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Scoateți tortul din tigaie pe placa de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați benzi de hârtie cerată sau hârtie pergament de gătit sub marginile tortului. Tort de îngheț cu glazură de vanilie, împrăștiind glazura cât mai netedă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Puneți tortul în congelator până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
5
Între timp, așezați fondantul pe suprafața de lucru (presărați suprafața cu zahăr pudră dacă fondantul începe să se lipească). Cu sucitor, rulați fondant la grosimea de 1/4 inch (nu rulați prea subțire sau se va sparge la asamblare). Inversați tigaia de tort peste fondantul rulat pentru a verifica dacă aveți suficient de drapat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Glazură FondantăGlazură Fondantă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Formă De TortFormă De Tort
6
Rulați fondantul peste sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Scoateți tortul din congelator. Trageți cu grijă fondantul peste tort, netezind cu mâinile și modelându-l în tort. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia excesul de fondant (pus deoparte pentru utilizare viitoare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Îndepărtați benzile de hârtie cerată de sub tort.
9
Rulați 1 bucată de fondant în exces la o grosime de 1/4 inch. Folosiți cuțitul pentru a tăia fondantul în buzunar (folosiți cămașa cu nasturi a bărbatului ca șablon, dacă este necesar). Folosiți scobitoarea pentru a crea detalii de cusătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuțitCuțit
10
Periați apa pe spatele buzunarului; așezați pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Rulați o altă bucată de fondant în exces la o grosime de 1/4 inch. Folosind cămașa cu nasturi a bărbatului ca șablon, decupați gulerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
RolaRola
12
Așezați gulerul deasupra tortului.
13
Rezervă bucată mică de fondant pentru a crea buline. Frământați fondantul rămas cu mâinile înmănușate până se înmoaie. Folosiți scobitoarea pentru a adăuga culoarea albastră de glazură până când se obține culoarea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
14
Rola albastru fondant to1 / 4-inch grosime. Folosind cravata omului ca șablon, tăiați cravata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
RolaRola
15
Tăiați o bucată mică de fondant pentru nodul de cravată. Cearșaf cravată pe tort; adauga nod la guler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
16
Rola rezervat bucată de fondant alb la 1/4-inch grosime. Folosiți capătul vârfului mare de patiserie simplu pentru a tăia buline. Dab apă pe spatele bulinelor; așezați pe cravată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
ApăApă
RolaRola
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate10
Revista