Această rețetă servește 10. O porție conține 923 calorii, 37g de proteine, și 70g de grăsime. Dacă $3.31 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tort de curcan Ziua Recunostintei ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi dulci, parmezan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ziua Recunostintei Cookie tort și o zi de curcan Roundup, Cakespy: tort de Ziua Recunoștinței din curcan adevărat! Și Resturi, și Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face straturile de curcan:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Încălziți cuptorul la 177° și aranjați un suport în mijloc. Înveliți tigăile de tort de 2 (8 inci) cu unt; pus deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați toate ingredientele rămase într-un castron mare și amestecați, folosind mâinile curate, până când sunt combinate (nu strângeți sau suprasolicitați). Împărțiți amestecul uniform între tigăi, întinzându-l pe margini și netezind partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți până când sunt fierte și prăjiturile încep să se îndepărteze de marginile tigăilor, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor (dar lăsați cuptorul pornit) și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute. Folosind un prosop de hârtie, ștergeți orice exces de grăsime de pe suprafața straturilor de tort; pus deoparte. (În timp ce prăjiturile de curcan se gătesc, faceți cartofii dulci.) Pentru a face stratul de cartof dulce:1
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați un coș de aburi într-o cratiță mare, cu un capac etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge chiar sub coș; aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim și fierbeți ușor.2între timp, curățați cartofii dulci și tăiați-i în cuburi de 1 inch. Odată ce apa fierbe, așezați cuburile în coșul cu aburi, acoperiți și aburiți până când cartofii dau doar când sunt străpunși cu o furculiță, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
8
Transferați coșul cu aburi cu cartofii pe o farfurie; pus deoparte.3discardați apa din cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Așezați laptele și untul în cratiță și încălziți la foc mic până când untul s-a topit. Opriți focul, adăugați cartofii dulci rezervați și zahărul brun, sarea măsurată și buzduganul sau nucșoara și amestecați cu un tocător de cartofi până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper după dorință; păstrați warm.To asamblați: 1aranjați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Rulați un cuțit în jurul marginii prăjiturilor de curcan. Desfaceți unul dintre straturile de curcan și așezați-l cu partea de jos în sus pe o tigaie răsturnată de 8 inci sau într-un vas de servire rezistent la cuptor. Cu un cuțit lung sau o spatulă offset, întindeți uniform 1 1/4 căni de piure de cartofi peste vârful tortului, lăsând o margine de 1/2 inch (păstrați cartofii rămași calzi). -17°olosind spatele unei linguri curate, întindeți sosul de afine uniform peste piureul de cartofi.3olosind mâinile, împachetați ușor umplutura într-un strat uniform peste sosul de afine, folosind o mână pentru a împiedica orice umplutură să cadă de pe lateral. Apăsați ușor pe umplutură pentru a vă asigura că aderă la piureul de cartofi și sosul de afine.4întindeți uniform încă 1 1/4 căni de piure de cartofi peste umplutură (păstrați cartofii rămași calzi). 5 desfaceți al doilea strat de curcan și așezați-l cu partea de jos în sus deasupra piureului de cartofi. 6
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Umăr
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Buzdugan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Masher De Cartofi
1 Lingură De Grăsime Naturală
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați tigaia sau vasul de servire cu tortul parțial asamblat pe o foaie de copt și coaceți până se încălzește, aproximativ 30 până la 40 de minute (un termometru citit instant ar trebui să înregistreze 74°).7
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Lingură De Grăsime Naturală
11
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Încălziți cuptorul pentru a fierbe.8CU un cuțit lung sau o spatulă offset, acoperiți uniform exteriorul (dar nu deasupra) întregului tort cu piureul de cartofi rămas (s-ar putea să vă rămână puțin). 9CU un cuțit lung curat sau o spatulă offset, întindeți uniform toți cartofii dulci deasupra tortului. Aranjați marshmallows peste partea de sus și apăsați-le ușor în cartofii dulci. 10întoarceți foaia de copt cu tortul asamblat la cuptor și fierbeți până când marshmallows sunt aurii, aproximativ 1 până la 2 minute (urmăriți cu atenție, astfel încât marshmallows să nu se ardă). Folosind două spatule plate, transferați cu grijă tortul într-un vas de servit.