Tort De Crăciun Lindas
Tortul de Crăciun Lindas este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 30 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci, zahăr brun umed, cireșe glace și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Lindas orez ' n ' fasole, tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, și Tort De Crăciun.
Instrucțiuni
Luați un pătrat de 9 inci (23 cm) sau o formă rotundă de tort de 10 inci (26 cm).
Ungeți cositorul 1 cu marg, apoi tăiați două runde de hârtie rezistentă la grăsime pentru a se potrivi cu baza și o hârtie dublă rezistentă la grăsime pentru a se potrivi cu părțile laterale, (făcând laturile puțin mari, apoi cositorul) Decupați baza acestei benzi (lateral) la intervale regulate, astfel încât să se potrivească plat în partea de jos. Apăsați banda în forma de tort. Făcând laturile mari, apoi cositorul
Preîncălziți cuptorul 325 F - 160C, marca de gaz 3
Cream untul cu zahar brun, adaugam coaja de portocala si lamaie ras fin, amestecam impreuna apoi adaugam melasa neagra. bateți ouăle cu" coniac sau sherry sau rom " și amestecați treptat în amestecul cremos.
Cerneti faina si condimentul amestecat in amestec impreuna cu scortisoara macinata, apoi adaugati migdalele macinate, amestecati bine apoi adaugati friutul uscat amestecat de 3lb.
odată ce toate amestecate adăugați cireșele glace tocate și 300g nuci amestecate, puteți adăuga puțin la un moment dat pentru a vă asigura că toate sunt amestecate bine.
puneți amestecul în forma de tort pregătită, neteziți amestecul deasupra și apăsați ușor cu articulațiile umede, dar nu prea umede, acest lucru ajută la menținerea tortului plat deasupra și, de asemenea, împiedică întărirea acestuia cu coacerea.
Coaceți aproximativ 4-5 ore în centrul cuptorului.
Lăsați 1 oră la o căldură moderată (325 F-160C, marca de gaz
apoi coborâți căldura pentru a încetini (275-300F. 140-150 c marca de gaz 1-
Verificați cu atenție și reduceți focul dacă tortul devine maro.
Testați tortul asigurați-vă că tortul s-a micșorat departe de părțile laterale ale cositorului și când o frigăruie fină este introdusă în tort, ar trebui să iasă destul de curat
Apoi urmați un alt test ascultați cu atenție un tort bogat nefiert face un zumzet distinct.
Se răcește în staniu numai când este rece.
Pentru a da o textură foarte umedă, înțepați tortul gătit la intervale de 10 zile și înmuiați-l cu puțin sherry, coniac sau rom.
Pentru marțipan un tort bogat de fructe
Încercați să nu vă ocupați prea mult de marțipan.
Mai întâi îndepărtați orice firimituri excedentare de pe tort, asigurați-vă că tortul este nivelat; este adesea o idee bună să întoarceți tortul cu susul în jos și să folosiți baza ca vârf, deoarece este 100% nivel
Înveliți tortul cu gem de caise cernut înainte de a pune marțipanul asigurați-vă că marțipanul dvs. acoperă părțile laterale, garniturile suplimentare pot fi tăiate pentru a-l îngriji mai târziu
Înainte de a glazura tortul decideți vreme doriți să lăsați marțipanul timp de 48 de ore să se usuce, dar marțipanul este mai frumos dacă este umed, dar dacă a fost manipulat mult uleiul pentru migdalele măcinate se va înmuia prin glazură, puteți picta marțipanul cu albus de ou și gheață simultan
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de Crăciun. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "