Tort De Crăciun Lindas

Tort De Crăciun Lindas
Tortul de Crăciun Lindas este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 30 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci, zahăr brun umed, cireșe glace și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Lindas orez ' n ' fasole, tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, și Tort De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Luați un pătrat de 9 inci (23 cm) sau o formă rotundă de tort de 10 inci (26 cm).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Ungeți cositorul 1 cu marg, apoi tăiați două runde de hârtie rezistentă la grăsime pentru a se potrivi cu baza și o hârtie dublă rezistentă la grăsime pentru a se potrivi cu părțile laterale, (făcând laturile puțin mari, apoi cositorul) Decupați baza acestei benzi (lateral) la intervale regulate, astfel încât să se potrivească plat în partea de jos. Apăsați banda în forma de tort. Făcând laturile mari, apoi cositorul
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Preîncălziți cuptorul 325 F - 160C, marca de gaz 3
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Cream untul cu zahar brun, adaugam coaja de portocala si lamaie ras fin, amestecam impreuna apoi adaugam melasa neagra. bateți ouăle cu" coniac sau sherry sau rom " și amestecați treptat în amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă NeagrăMelasă Neagră
UmărUmăr
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Miere De CitriceMiere De Citrice
5
Cerneti faina si condimentul amestecat in amestec impreuna cu scortisoara macinata, apoi adaugati migdalele macinate, amestecati bine apoi adaugati friutul uscat amestecat de 3lb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Condimente MixteCondimente Mixte
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
odată ce toate amestecate adăugați cireșele glace tocate și 300g nuci amestecate, puteți adăuga puțin la un moment dat pentru a vă asigura că toate sunt amestecate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
Nuci MixteNuci Mixte
7
puneți amestecul în forma de tort pregătită, neteziți amestecul deasupra și apăsați ușor cu articulațiile umede, dar nu prea umede, acest lucru ajută la menținerea tortului plat deasupra și, de asemenea, împiedică întărirea acestuia cu coacerea.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
8
Coaceți aproximativ 4-5 ore în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați 1 oră la o căldură moderată (325 F-160C, marca de gaz
10
apoi coborâți căldura pentru a încetini (275-300F. 140-150 c marca de gaz 1-
11
și continuați gătitul,
12
Verificați cu atenție și reduceți focul dacă tortul devine maro.
13
Testați tortul asigurați-vă că tortul s-a micșorat departe de părțile laterale ale cositorului și când o frigăruie fină este introdusă în tort, ar trebui să iasă destul de curat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
14
Apoi urmați un alt test ascultați cu atenție un tort bogat nefiert face un zumzet distinct.
15
Se răcește în staniu numai când este rece.
16
Pentru a da o textură foarte umedă, înțepați tortul gătit la intervale de 10 zile și înmuiați-l cu puțin sherry, coniac sau rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Miere De CitriceMiere De Citrice
17
Pentru marțipan un tort bogat de fructe
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
18
Încercați să nu vă ocupați prea mult de marțipan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
19
Mai întâi îndepărtați orice firimituri excedentare de pe tort, asigurați-vă că tortul este nivelat; este adesea o idee bună să întoarceți tortul cu susul în jos și să folosiți baza ca vârf, deoarece este 100% nivel
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
20
Înveliți tortul cu gem de caise cernut înainte de a pune marțipanul asigurați-vă că marțipanul dvs. acoperă părțile laterale, garniturile suplimentare pot fi tăiate pentru a-l îngriji mai târziu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
MarțipanMarțipan
21
Înainte de a glazura tortul decideți vreme doriți să lăsați marțipanul timp de 48 de ore să se usuce, dar marțipanul este mai frumos dacă este umed, dar dacă a fost manipulat mult uleiul pentru migdalele măcinate se va înmuia prin glazură, puteți picta marțipanul cu albus de ou și gheață simultan
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
MarțipanMarțipan
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vermut StropitorVermut Stropitor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de Crăciun. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista