Tort De Crăciun

Tort De Crăciun
Tortul de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $66.6 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 136g de proteine, 448g de grăsime, și un total de 12397 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s, și Tort De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți coaja din portocală și lămâie cu un cojitor de legume și sucați insides.In într-o cratiță, puneți vinul roșu, rachiul, cuișoarele, bățul de scorțișoară, coaja și sucul de portocale, coaja și sucul de lămâie, melasa neagră și zahărul tos.Aduceți acest amestec la fierbere și amestecați-l pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul și fierbeți-l până când lichidul s-a redus cu . Apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l la infuzat timp de 1 oră.După oră, turnați lichidul printr-o sită fină într-o altă tigaie (aruncând solidele din sită), adăugați fructele uscate, cireșele de ghețar și coaja amestecată în lichid și aduceți-l înapoi la fierbere. Se fierbe timp de 1 minut, apoi se stinge focul și se amestecă bine.Lăsați amestecul să se răcească, turnați-l într-un castron, acoperiți-l cu o bucată de folie alimentară/folie de plastic și lăsați-l peste noapte într-un loc răcoros, dar nu în frigider. (Acest lucru ajută fructele să absoarbă lichidul care menține tortul foarte umed, fără a face amestecul prea umed.) A doua zi, preîncălziți cuptorul la 170C și așezați o tavă de copt pe raftul din mijloc pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Melasă NeagrăMelasă Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Fructe UscateFructe Uscate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați 2 discuri de hârtie rezistentă la grăsime de aceeași dimensiune ca și interiorul formei de tort (care ar trebui să aibă aproximativ 22 cm în diametru) și 1 dreptunghi lung de hârtie rezistentă la grăsime, care este cu 6 cm mai lată decât înălțimea formei de tort și puțin mai lungă decât circumferința formei.Îndoiți o adâncime de 3 cm a uneia dintre marginile lungi ale dreptunghiului de hârtie rezistentă la grăsime și faceți tăieturi diagonale de 3 cm în ea până la lungimea sa.Ungeți interiorul formei de tort cu unt sau ulei vegetal și puneți unul dintre discurile de hârtie rezistentă la grăsime. Apoi ungeți partea superioară a discului și puneți dreptunghiul lung de hârtie rezistent la grăsime în jurul interiorului cositorului, cu clapetele tăiate întinse pe fundul cositorului. Ungeți interiorul dreptunghiului de hârtie rezistent la grăsime și puneți ultimul disc în tablă, sandwich "picioarele" dreptunghiului vertical de hârtie rezistent la grăsime. În cele din urmă, ungeți partea superioară a discului de hârtie rezistent la grăsimi. (Scopul principal aici, așa cum ați fi putut ghici, este că nu vrem ca tortul să se lipească de tablă.) Înfășurați o bucată de ziar umed în jurul exteriorului cositorului și fixați-o cu sfoară (acest lucru protejează exteriorul tortului de ardere în timpul lung de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Puneți untul moale și zahărul brun într-un bol mare de amestecare.Cu un tel electric, amestecați-le împreună până când au devenit deschise la culoare.Cu telul încă în funcțiune, adăugați ouăle bătute într-un flux constant în amestecul de unt și zahăr. Apoi cerneți făina, sarea și condimentele în castron, împăturiți-le împreună și apoi adăugați migdalele măcinate.Îndoiți migdalele măcinate și apoi turnați amestecul de fructe uscate care stătea peste noapte și amestecați-le. (De obicei, în acest moment îți dai seama că bolul pe care l-ai folosit este mult, mult prea mic pentru slujbă, în ciuda faptului că este cel mai mare bol pe care îl deții. Acest lucru se va întâmpla întotdeauna. Nu vă faceți griji, este normal.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Fructe UscateFructe Uscate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Turnați amestecul de tort în cositorul pregătit și atingeți-l ferm pe o suprafață de lucru pentru a îndepărta orice bule de aer din baza cositorului.Puneți-l în cuptor și coaceți-l timp de 2 până la 3 ore. Testați pentru a vedea dacă tortul este gătit lipind un cuțit subțire în mijlocul tortului. Dacă cuțitul iese curat tortul este gătit, dacă nu cuțitul va ieși cu amestec de tort crud pe el. Dacă tortul are nevoie de gătit suplimentar, dar partea de sus pare să se întunece prea mult, pur și simplu puneți o bucată de folie de tablă deasupra, cu partea strălucitoare în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l în formă să se odihnească și să se răcească. Apoi, acoperiți blatul cu o bucată de folie de tablă sau baza unei alte forme de tort de dimensiuni similare și lăsați tortul într-un loc răcoros și întunecat pentru a se maturiza timp de 2 săptămâni. Dacă partea superioară a tortului s-a bombat, puneți o greutate pe ea pentru a aplatiza partea superioară a tortului.După 1 săptămână, folosiți o frigăruie pentru a lipi tortul plin de găuri distanțate la aproximativ 3 cm, apoi turnați 150 ml de coniac uniform peste tort. Continuați să hrăniți tortul cu coniac în fiecare săptămână timp de trei săptămâni.Faceți glazura de caise punând gemul de caise, apa și sucul de lămâie într-o tigaie mică și aduceți-l la fierbere amestecând tot timpul. Apoi turnați acest lucru într-un castron printr-o sită pentru a îndepărta orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți tortul din formă, îndepărtați hârtia rezistentă la grăsime și așezați tortul pe o placă de tocat.Vopsiți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu un strat uniform de glazură de caise.Pudrați suprafața de lucru cu zahăr pudră (așa cum ați face cu făina dacă ați întinde aluatul de patiserie) și întindeți marțipanul cu un sucitor la o grosime de aproximativ 5 mm. înfășurați cu grijă marțipanul în jurul sucitorului și drapați-l peste tortul glazurat, apoi neteziți părțile laterale și tăiați excesul. Vopsiți marțipanul cu glace de caise rămas.Înainte de a lansa glazura de fondant, asigurați-vă că suprafața de lucru este imaculată, deoarece fondantul alb va arăta orice fir de murdărie pe care îl ridică, ceea ce ar strica rezultatul final. Pudrați blatul de lucru cu mai mult zahăr glazură și frământați glazura fondantă timp de aproximativ 5 minute până când este moale (acest lucru împiedică crăparea sau despicarea glazurii atunci când este rulată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
MarțipanMarțipan
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SpeckSpeck
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Așezați tortul glazurat pe un suport pentru tort, o placă decorativă pentru tort sau o farfurie (o farfurie frumoasă).
8
Întindeți glazura la o grosime de aproximativ 5 mm, apoi înfășurați cu grijă glazura în jurul sucitorului și drapați-o peste tortul glazurat netezind partea superioară și laterală. Tăiați excesul de glazură lăsând un pas apoi, folosind partea din spate a unei furculițe sau a unui mâner de tacâmuri cu model, apăsați indentări în treaptă (acest lucru are ca rezultat un design frumos în jurul tortului). Legați o panglică în jurul taliei (opțional puteți decora blatul în orice mod doriți folosind excesul de glazură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Servește.

Ingrediente

100pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOgem de caisegem de caise22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymelasă neagrămelasă neagră3 Brandy 150ml pentru a alimenta tortul Brandy 150ml pentru a alimenta tortul1001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 vârfuri de cuișoare măcinate2 vârfuri de cuișoare măcinate200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOzahăr brun moalezahăr brun moale200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcireșe de ghețarcireșe de ghețar1stickScorțișoară de 3 cm (sau linguriță de scorțișoară măcinată)Scorțișoară de 3 cm (sau linguriță de scorțișoară măcinată)750pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfructe uscate mixtefructe uscate mixte4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)100pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmigdale măcinatemigdale măcinate1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOdespre glazura fondantădespre glazura fondantă11 lingură de oregano uscatpentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului401 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie (1 lămâie)suc de lămâie (1 lămâie)1Zest de lamaieZest de lamaie500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOdespre marțipandespre marțipan100pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcoajă mixtăcoajă mixtă2Bucăți de caramele Heath Barcondimente mixtecondimente mixte1601 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de portocale (1 portocală)suc de portocale (1 portocală)1Zest orangeZest orange1501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră1pinch5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite225pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfăină de auto-creșterefăină de auto-creștere100pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOzahăr casterzahăr caster200pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunt moale nesăratunt moale nesărat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyslănină afumată tăiată gros, cubulețeslănină afumată tăiată gros, cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate89
OcaziiCrăciun
Revista