Tort de Crumb II

Tort de Crumb II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crumb Cake II. Această rețetă servește 10 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 249 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Super Crumb Tort De Migdale De Zmeură, Tort Cu Firimituri De Gem, și Tort De Crumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 11x7 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați făina și zahărul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Rezervați 1/2 cană din acest amestec ca firimituri pentru vârful tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
La amestecul de făină rămas se amestecă scorțișoara, cuișoarele, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă în ou și zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
5
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați amestecul de firimituri rezervat deasupra.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista