Tort de Crumb II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crumb Cake II. Această rețetă servește 10 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 249 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Super Crumb Tort De Migdale De Zmeură, Tort Cu Firimituri De Gem, și Tort De Crumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 11x7 inch.
Într-un castron mare, amestecați făina și zahărul împreună.
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Rezervați 1/2 cană din acest amestec ca firimituri pentru vârful tortului.
La amestecul de făină rămas se amestecă scorțișoara, cuișoarele, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă în ou și zară.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Presărați amestecul de firimituri rezervat deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.