Tort De Crumb Cu Gem De Căpșuni
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Tortul cu firimituri cu gem de căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 179 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de făină, făină, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Căpșuni, Tort De Căpșuni, și Strawberry Crumb Tort Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti toppingul de firimituri, lingurați ușor 1/4 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul brun și scorțișoara într-un bol mic.
Tăiați în 2 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră; deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, înveliți ușor o tigaie cu formă de arc de 8 inci cu spray de gătit; deoparte. Lingurați ușor 1 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mic; deoparte.
Combinați zahărul pudră și 1/4 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 2 minute).
Adăugați vanilie și ou; bate 2 minute.
Combinați laptele și sucul; adăugați la amestecul de zahăr și bateți 2 minute.
Adăugați jumătate din amestecul de făină în amestecul de zahăr; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină rămas și amestecați doar până se combină.
Lingura jumătate de aluat în tigaie pregătit, răspândirea uniform. În sus cu răspândirea căpșunilor. Lingura rămase aluat peste strat de căpșuni, răspândirea uniform.
Presărați firimituri rezervate topping uniform peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.