Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați tortul cu cremă italiană incredibil de delicios. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1055 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, smântâna, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 28%. Încercați Incredibil de umed dovleac-condiment tort cu crema de branza glazura, Brânză Incredibil De Delicioasă De Pâine Cu Usturoi, și Tort Cremă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci. Într-un castron mic, dizolvați bicarbonatul de sodiu în laptele de unt; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană unt, scurtare și zahăr alb până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scurtarea
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă ouăle, amestecul de zară, 1 linguriță de vanilie, 1 cană de nucă de cocos, praf de copt și făină. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Lapte Bătut
Nucă De Cocos
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Pentru a face glazura: într-un castron mediu, combinați crema de brânză, 1/2 cană de unt, 1 linguriță de vanilie și zahărul cofetarilor. Bateți până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Glazura
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se amestecă într-o cantitate mică de cremă pentru a obține consistența dorită. Se amestecă nucile tocate și nuca de cocos rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Cremă
Nuci
8
Răspândiți între straturi și pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului răcit.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.