Reteta tort crema Italian I este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 845 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 92 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetari, gălbenușuri de ou, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort Cremă Italiană, Tort cu cremă italiană II, și Tort Cremă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cremă împreună 1 cană unt sau margarină, gălbenușuri de ou și 2 căni zahăr alb. Se amestecă alternativ în făină și zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Lapte Bătut
Gălbenuș De Ou
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
2
Adăugați bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
3
Se amestecă în 1 cană nuci și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Nuci
4
Bateți albușurile de ou și pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
5
Se toarnă aluatul în trei tigăi de tort rotunde unse și făinoase de 9 inci.
6
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Combinați crema de brânză, 1/2 cană unt sau margarină, zahărul cofetarilor și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Vanilie
Cremă De Brânză
Unt
8
Se întinde pe tortul răcit. Top tort cu gheață cu nuci tocate.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.