Tort de Crab tortilla de porumb albastru în bulion picant de morcov-Mango și aromă de ceapă verde de Mango
Tort de Crab tortilla de porumb albastru în bulion picant de morcov-Mango și mango-ceapa verde este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 7.71 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 606 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Dacă aveți jalapenos, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Kachumber de Mango crud / salată verde de Mango și ceapă, Tortilla-Crusted Tilapia cu Mango Salsa, și Tortilla coapte Crusted pui oferte cu Mango Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele într-o cratiță medie și fierbeți la foc mare până se reduce cu 1/
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se strecoară și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3
Tort de Crab: într-o tigaie la foc mic până la mediu, încălziți 2 linguri de ulei de măsline și sotati ceapa și jalapenos până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte. Într-un bol de amestecare, combinați crabul, amestecul de ceapă, hreanul, muștarul, creme fraiche, oul și sarea și piperul, după gust. La frigider, acoperit timp de 1 oră sau până la 1 zi. Formați amestecul de crab răcit în prăjituri de 12 (2 inci) de 1/2 inci grosime și dragare în așchii de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creme Fraiche
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chipsuri De Porumb
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Crabi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Încălziți restul de 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți prăjiturile aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se rumenesc ușor. Puneți o parte din bulionul de morcov-mango în boluri de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De Verjuic
Polonic
6
Așezați 2 prăjituri de crab în castron și garnisiți cu ceapă verde și serviți cu gust de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.