Tort De Conserve La Domiciliu

Tort De Conserve La Domiciliu
Tortul de conservare la domiciliu este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr suplimentar pentru cofetari, extract de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Vino-acasă-la-mama tort de ciocolată, tort aburit de casă, și Sos Marinara pentru conserve pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului; se toarnă în două unse de 9 in. Tigăi pătrate de copt și două căni de briose unse.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2
Coaceți prăjiturile la 350 la 25 de minute și cupcakes-urile timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron mic pentru microunde, combinați chipsurile de ciocolată și smântâna. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde sau până când chipsurile se topesc; se amestecă până se omogenizează. Se dă la frigider timp de 20 de minute sau până se răcește. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați o prăjitură pe scândura acoperită; se întinde cu amestec de ciocolată. Se acoperă cu tortul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Într-un castron, amestecați apa, pulberea de meringue și extrageți până când pulberea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați zahărul cofetarilor într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați amestecul de bezea; se amestecă până se omogenizează bine și se formează un aluat foarte rigid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Așezați 1/4 cană fondant fiecare în două boluri; nuanțează unul roz și unul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați 2 linguri într-un alt castron; nuanță de aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Așezați fondantul rămas într-un castron; lăsați alb. Acoperiți bolurile cu folie de plastic atunci când nu sunt utilizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Puneți deoparte 2 linguri de fondant alb. Pe o suprafață de lucru puternic prăfuită cu zahăr de cofetari, întindeți fondantul alb rămas într-un 12-in. pătrat. Glisați un cuțit de glazură între fondant și suprafața de lucru pentru a slăbi; transferați în tort. Părți netede și colțuri în jurul tortului. Tăiați orice fondant suprapus cu un tăietor de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
12
Pentru eticheta borcanului, modelați fondantul alb rezervat în 2-1 / 2-in. x 1-1 / 2-în. oval. Formați 1 lingură de fondant roz într-un 1-3 / 4-in. x 1-în. oval.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Așezați pe oval alb; pus deoparte.
14
Pentru borcanul de conserve, tăiați o felie subțire de pe partea de sus a cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
15
Tăiați fiecare cupcake în jumătate de sus în jos. Referindu-se la fotografia din stânga pentru poziție, stivați jumătățile de cupcake și așezați partea tăiată în jos pe o parte a tortului. Formați fondantul roz rămas în jurul celor trei jumătăți inferioare; tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
16
Așezați eticheta pe borcan.
17
Folosind o scobitoare sau o perie subțire înmuiată în colorant alimentar verde, scrieți "gem" pe etichetă. Pentru capacul borcanului, modelați fondantul auriu și puneți-l peste al patrulea cupcake; tăiați. Folosind o scobitoare, apăsați 1/2-in. linii în capac borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi VioletStropi Violet
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
18
Rulați fondantul verde la 1/8-in. grosime. Folosind 1-in. alfabet cookie tăietori, taie litere pentru a scrie"reteta". Centrul de lângă partea de sus a tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
19
Tăiați fondantul verde rămas în 1/8-in.- la 1/4-in. benzi largi pentru linii de carduri de rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
20
Așezați pe tort lângă borcan. Acoperiți și refrigerați până la servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista