Tort De Conserve La Domiciliu
Tortul de conservare la domiciliu este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr suplimentar pentru cofetari, extract de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Vino-acasă-la-mama tort de ciocolată, tort aburit de casă, și Sos Marinara pentru conserve pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului; se toarnă în două unse de 9 in. Tigăi pătrate de copt și două căni de briose unse.
Coaceți prăjiturile la 350 la 25 de minute și cupcakes-urile timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron mic pentru microunde, combinați chipsurile de ciocolată și smântâna. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde sau până când chipsurile se topesc; se amestecă până se omogenizează. Se dă la frigider timp de 20 de minute sau până se răcește. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri moi.
Așezați o prăjitură pe scândura acoperită; se întinde cu amestec de ciocolată. Se acoperă cu tortul rămas.
Într-un castron, amestecați apa, pulberea de meringue și extrageți până când pulberea este dizolvată.
Așezați zahărul cofetarilor într-un castron mare.
Adăugați amestecul de bezea; se amestecă până se omogenizează bine și se formează un aluat foarte rigid, aproximativ 1 minut.
Așezați 1/4 cană fondant fiecare în două boluri; nuanțează unul roz și unul verde.
Așezați 2 linguri într-un alt castron; nuanță de aur.
Așezați fondantul rămas într-un castron; lăsați alb. Acoperiți bolurile cu folie de plastic atunci când nu sunt utilizate.
Puneți deoparte 2 linguri de fondant alb. Pe o suprafață de lucru puternic prăfuită cu zahăr de cofetari, întindeți fondantul alb rămas într-un 12-in. pătrat. Glisați un cuțit de glazură între fondant și suprafața de lucru pentru a slăbi; transferați în tort. Părți netede și colțuri în jurul tortului. Tăiați orice fondant suprapus cu un tăietor de pizza.
Pentru eticheta borcanului, modelați fondantul alb rezervat în 2-1 / 2-in. x 1-1 / 2-în. oval. Formați 1 lingură de fondant roz într-un 1-3 / 4-in. x 1-în. oval.
Așezați pe oval alb; pus deoparte.
Pentru borcanul de conserve, tăiați o felie subțire de pe partea de sus a cupcake.
Tăiați fiecare cupcake în jumătate de sus în jos. Referindu-se la fotografia din stânga pentru poziție, stivați jumătățile de cupcake și așezați partea tăiată în jos pe o parte a tortului. Formați fondantul roz rămas în jurul celor trei jumătăți inferioare; tăiați.
Așezați eticheta pe borcan.
Folosind o scobitoare sau o perie subțire înmuiată în colorant alimentar verde, scrieți "gem" pe etichetă. Pentru capacul borcanului, modelați fondantul auriu și puneți-l peste al patrulea cupcake; tăiați. Folosind o scobitoare, apăsați 1/2-in. linii în capac borcan.
Rulați fondantul verde la 1/8-in. grosime. Folosind 1-in. alfabet cookie tăietori, taie litere pentru a scrie"reteta". Centrul de lângă partea de sus a tort.
Tăiați fondantul verde rămas în 1/8-in.- la 1/4-in. benzi largi pentru linii de carduri de rețetă.
Așezați pe tort lângă borcan. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.