Tort de condimente de modă veche

Tort de condimente de modă veche
Tortul cu condimente de modă veche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ienibahar măcinat, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Un tort cu condimente de mere de modă veche, Tort de condimente de modă veche (alias prăjiturile săracului), și Tort De Condimente Cu Ciocolată De Mure De Modă Nouă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți Tigăi rotunde de 3 (8 inci) cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Bateți zahărul granulat, untul, uleiul și vanilia la viteza medie a unui mixer timp de 1 1/2 minute sau până când sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați zahăr brun, iaurt și albușuri de ou; bate la viteza mare a unui mixer 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Lingurați ușor 3 căni de făină de tort cernută în căni de măsurare uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
6
Combinați făina cernută și următoarele 5 ingrediente (făină prin nucșoară) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul crem alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
8
Se toarnă aluatul de tort în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
9
Coaceți la 350 timp de 24 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie.
11
Se întinde cu 1/3 cană glazură de Caramel; deasupra cu un alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Se întinde cu 1/3 cană glazură și se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista