Tort de condimente de modă veche
Tortul cu condimente de modă veche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ienibahar măcinat, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Un tort cu condimente de mere de modă veche, Tort de condimente de modă veche (alias prăjiturile săracului), și Tort De Condimente Cu Ciocolată De Mure De Modă Nouă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți Tigăi rotunde de 3 (8 inci) cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Bateți zahărul granulat, untul, uleiul și vanilia la viteza medie a unui mixer timp de 1 1/2 minute sau până când sunt bine amestecate.
Adăugați zahăr brun, iaurt și albușuri de ou; bate la viteza mare a unui mixer 1 1/2 minute.
Lingurați ușor 3 căni de făină de tort cernută în căni de măsurare uscate.
Combinați făina cernută și următoarele 5 ingrediente (făină prin nucșoară) într-un castron.
Adăugați amestecul de făină în amestecul crem alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul de tort în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 24 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie.
Se întinde cu 1/3 cană glazură de Caramel; deasupra cu un alt strat de tort.
Se întinde cu 1/3 cană glazură și se acoperă cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.