Tort De Condimente Cu Pere Cu Susul În Jos
Tortul cu condimente Pear Upside-Down este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 290 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ou, ienibahar măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, aranjați felii de pere spokelike în partea de jos a unei tigaie de tort de 9 inci acoperită cu spray de gătit, lucrând de la centrul tigaiei până la margine.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron.
Combinați zahărul granulat și 5 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați vanilie și ou; bate bine.
Adăugați amestecul de făină și 3/4 cană de lapte alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Lingură aluat peste pere; se întinde uniform.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă; inversați tortul pe farfurie.
Lăsați să se odihnească 2 minute; scoateți tigaia.
Pentru a pregăti glazura, combinați 2 linguri de unt, 1 lingură de apă și suc într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând până se topește untul. Se amestecă zahărul brun; se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 1/2 linguri de zară.
Lăsați să stea 2 minute; se toarnă glazura uniform peste tort.