Tort De Condimente Cu Pere Cu Susul În Jos

Tort De Condimente Cu Pere Cu Susul În Jos
Tortul cu condimente Pear Upside-Down este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 290 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ou, ienibahar măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, aranjați felii de pere spokelike în partea de jos a unei tigaie de tort de 9 inci acoperită cu spray de gătit, lucrând de la centrul tigaiei până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați zahărul granulat și 5 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați vanilie și ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
7
Adăugați amestecul de făină și 3/4 cană de lapte alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Lingură aluat peste pere; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
ZahărZahăr
8
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă; inversați tortul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
9
Lăsați să se odihnească 2 minute; scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Pentru a pregăti glazura, combinați 2 linguri de unt, 1 lingură de apă și suc într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând până se topește untul. Se amestecă zahărul brun; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc; se amestecă 1 1/2 linguri de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
12
Lăsați să stea 2 minute; se toarnă glazura uniform peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista