Tortul cu condimente Pear Upside-Down este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 290 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ou, ienibahar măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, aranjați felii de pere spokelike în partea de jos a unei tigaie de tort de 9 inci acoperită cu spray de gătit, lucrând de la centrul tigaiei până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați zahărul granulat și 5 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați vanilie și ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
7
Adăugați amestecul de făină și 3/4 cană de lapte alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Lingură aluat peste pere; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ardei Arbol
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
Zahăr
8
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă; inversați tortul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
9
Lăsați să se odihnească 2 minute; scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Pentru a pregăti glazura, combinați 2 linguri de unt, 1 lingură de apă și suc într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând până se topește untul. Se amestecă zahărul brun; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Suc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc; se amestecă 1 1/2 linguri de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
12
Lăsați să stea 2 minute; se toarnă glazura uniform peste tort.