Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de condimente cu glazură de ghimbir. O porție conține 452 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere, nuci, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Condiment asiatic frecat coaste cu prune-ghimbir glazura, Tort de condimente de dovleac cu glazură de arțar, și Tort de mere și condimente cu glazură de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie de tort de 8 inci sau o tigaie Bunt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați ghimbirul ras în 2 straturi de pânză de brânză sau în 2 straturi de prosoape de hârtie. Strângeți pentru a extrage sucul și puneți atât ghimbirul, cât și sucul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Apa Suplimentara
4
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, condimentele de plăcintă cu dovleac, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și ghimbirul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Mazăre Cu Cocă Violet
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un bol separat, bateți oul cu zahărul brun, sosul de mere, uleiul de canola și vanilia până se combină bine. Se amestecă ingredientele umede în ingredientele uscate până se încorporează bine. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort, nivelând partea superioară cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Bomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese în cea mai mare parte curată, cu câteva firimituri agățate de ea, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor. Când este suficient de rece pentru a manipula, inversați tortul pe un suport de răcire cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pentru glazură, amestecați împreună zahărul pudră cu sucul de ghimbir rezervat. Dacă glazura este prea groasă, adăugați puțină apă pentru a forma o consistență pourabilă, dar totuși groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Suc De Ghimbir
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Când tortul este răcit complet, aproximativ 1 oră, turnați glazura pe centru și folosiți o spatulă offset pentru a ajuta glazura să curgă pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
10
Presărați marginile cu nucile tocate pentru a garnisi.