Tort de condimente cu glazură de ghimbir

Tort de condimente cu glazură de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de condimente cu glazură de ghimbir. O porție conține 452 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere, nuci, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Condiment asiatic frecat coaste cu prune-ghimbir glazura, Tort de condimente de dovleac cu glazură de arțar, și Tort de mere și condimente cu glazură de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie de tort de 8 inci sau o tigaie Bunt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați ghimbirul ras în 2 straturi de pânză de brânză sau în 2 straturi de prosoape de hârtie. Strângeți pentru a extrage sucul și puneți atât ghimbirul, cât și sucul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, condimentele de plăcintă cu dovleac, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și ghimbirul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un bol separat, bateți oul cu zahărul brun, sosul de mere, uleiul de canola și vanilia până se combină bine. Se amestecă ingredientele umede în ingredientele uscate până se încorporează bine. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort, nivelând partea superioară cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese în cea mai mare parte curată, cu câteva firimituri agățate de ea, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor. Când este suficient de rece pentru a manipula, inversați tortul pe un suport de răcire cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Pentru glazură, amestecați împreună zahărul pudră cu sucul de ghimbir rezervat. Dacă glazura este prea groasă, adăugați puțină apă pentru a forma o consistență pourabilă, dar totuși groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Când tortul este răcit complet, aproximativ 1 oră, turnați glazura pe centru și folosiți o spatulă offset pentru a ajuta glazura să curgă pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
10
Presărați marginile cu nucile tocate pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista