Tort De Condimente Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar

Tort De Condimente Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar
Maple-glazurate dovleac condiment tort este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 469 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ouă, extract de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Tort De Condimente Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar, Dovleac Condiment, Arțar Glazurate Blinele De Mere, și Tort de condimente de dovleac cu glazură de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. unt și făină o tigaie Bundt de 10 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele si sarea impreuna intr-un bol. Într-un alt castron, amestecați împreună dovleac, zară și vanilie. Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul brun până la lumină și pufos, aproximativ 4 minute. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare. Răzuiți părțile laterale și fundul bolului. Bateți într-o treime din amestecul de făină, apoi jumătate din amestecul de dovleac, bătând până se combină. Repetați, terminând cu ultima treime din amestecul de făină. Răzuiți aluatul în tigaia Bundt, netezind partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
UmărUmăr
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute, apoi întoarceți-l pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Bateți împreună laptele și siropul de arțar și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Bateți zahărul cofetarilor până când glazura este netedă și de consistență stropitoare. Cu până la 6 ore înainte de servire, așezați tortul pe un suport de sârmă peste o farfurie și stropiți cu glazură, permițându-i să curgă pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lăsați tortul să se odihnească la temperatura camerei pentru a permite setarea glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Bar10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpiure de dovleac conservatpiure de dovleac conservat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr de patiserie cernutzahăr de patiserie cernut3mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei6311 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate1Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschis ambalatzahăr brun deschis ambalat1Bucăți de caramele Heath Barextract de arțarextract de arțar23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsirop de arțar pursirop de arțar pur1Bucăți de caramele Heath Bar1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă123 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(1 1/2 bețe) unt nesărat, la temperatura camerei(1 1/2 bețe) unt nesărat, la temperatura camerei1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista