Maple-glazurate dovleac condiment tort este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 469 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ouă, extract de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Tort De Condimente Cu Dovleac Glazurat Cu Arțar, Dovleac Condiment, Arțar Glazurate Blinele De Mere, și Tort de condimente de dovleac cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. unt și făină o tigaie Bundt de 10 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele si sarea impreuna intr-un bol. Într-un alt castron, amestecați împreună dovleac, zară și vanilie. Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul brun până la lumină și pufos, aproximativ 4 minute. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare. Răzuiți părțile laterale și fundul bolului. Bateți într-o treime din amestecul de făină, apoi jumătate din amestecul de dovleac, bătând până se combină. Repetați, terminând cu ultima treime din amestecul de făină. Răzuiți aluatul în tigaia Bundt, netezind partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk Duds
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute, apoi întoarceți-l pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Bateți împreună laptele și siropul de arțar și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Bateți zahărul cofetarilor până când glazura este netedă și de consistență stropitoare. Cu până la 6 ore înainte de servire, așezați tortul pe un suport de sârmă peste o farfurie și stropiți cu glazură, permițându-i să curgă pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Lăsați tortul să se odihnească la temperatura camerei pentru a permite setarea glazurii.