Tort De Comenzi Rapide Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de comenzi rapide de căpșuni. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 350 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, smântână grea, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Comenzi Rapide Cu Căpșuni, Strawberry Shortcut, și Strawberry Vanilla Shortcut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă de 8 inci, tapetați-o cu hârtie pergament, ungeți hârtia și praf ușor tigaia cu făină.
Bateți făina cu zahărul granulat, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Bateți ușor untul, oul, laptele și vanilia, doar până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 25 de minute. Se răcește pe un raft timp de 10 minute, apoi se scoate din tigaie, se răstoarnă în poziție verticală și se răcește complet pe raft.
Pentru căpșuni și smântână: puneți deoparte 1 halbă din cele mai frumoase fructe de pădure întregi pentru topirea tortului. Hull și feliați subțire restul de fructe de pădure și aruncați cu zahărul granulat. Pune deoparte. Bateți crema cu zahărul și vanilia cofetarilor până la vârfuri moi. La frigider până când este gata de utilizare.
Tăiați tortul pe jumătate orizontal cu un cuțit zimțat.
Așezați stratul inferior tăiat cu fața în sus pe un suport pentru tort sau o farfurie de servire.
Stropiți sucurile din boabele feliate peste părțile tăiate ale ambelor jumătăți. Îndoiți câteva linguri de frișcă în boabele feliate și întindeți-le pe stratul inferior. Sus cu cealaltă bucată de tort, tăiată cu fața în jos.
Întindeți frișca rămasă pe vârful tortului și acoperiți tortul cu fructele întregi.
Tăierea unui tort în straturi este ușoară ca ferăstrăul-spin-separat: începeți să vedeți tortul pe jumătate orizontal. Chiar înainte de a ajunge la mijlocul tortului, dați-i un sfert de tură. Continuați să vedeți aproape spre centru, apoi dați-i un alt sfert de viraj și ați văzut din nou până când ajungeți la punctul inițial de intrare. Văzut complet prin centrul tortului și separați straturile.