Fructe Cocktail tort VI ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 44 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Cocktail De Fructe, Tort De Cocktail De Fructe, și Tort De Cocktail Cu Fructe Crock Pot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți ouăle și 1 1/2 căni de zahăr alb împreună până se omogenizează. Bateți în amestec de făină și cocktail de fructe cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Fructe
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Răspândiți în tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă împreună zahărul brun și nucile tocate; se presară deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nuci
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Scoateți din cuptor și introduceți imediat găuri în tort cu furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă topping peste tort.
8
Pentru a face toppingul: într-o cratiță mică, combinați zahărul, untul și laptele evaporat. Aduceți la fierbere și amestecați nuca de cocos.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.