Tort de clementină de ciocolată cu sos de ciocolată fierbinte
Chocolate Clementine Cake cu sos de ciocolată fierbinte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 354 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ciocolată dulce-amăruie, 2 lingurițe de coajă de clementină rasă (aproximativ 2 Clementine), ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chocolate Clementine Brownie Cake, Tort cu ulei de măsline cu ciocolată și clementină. Tortul meu, și Tort de clementină de afine fără Gluten cu Ganache de ciocolată albă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci; linia de jos cu hârtie pergament. Ungeți și făină pergament, atingând excesul de făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Se amestecă împreună ciocolata și untul într-o cratiță grea la foc mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Bateți gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare la viteză medie cu un mixer electric până la palid și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Adăugați amestecul de ciocolată topită, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
7
Adăugați făina, bătând până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Se amestecă coaja, clementinele tocate și lichiorul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
Clementină
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Bateți albușurile într-un bol separat la viteză medie-mare cu un mixer electric până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Adăugați sare și restul de 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; repetați de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Albușuri De Ou
Zahăr
Sare
10
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când este ușor ferm la atingere. (Se vor forma fisuri deasupra tortului.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Îndepărtați tortul într-un suport de sârmă; rulați cuțitul ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Tigaie
13
Îndepărtați părțile laterale ale tăvii cu arc. Inversați tortul pe placa de servire și îndepărtați fundul arcului și hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
14
Se servește cald cu sos de ciocolată fierbinte; garnisiți, dacă doriți.