Tort de ciuperci, sparanghel și cartofi: Sformato di Funghi, Asparagi e Patate

Tort de ciuperci, sparanghel și cartofi: Sformato di Funghi, Asparagi e Patate
Ciuperci, sparanghel și tort de cartofi: Sformato di Funghi, Asparagi e Patate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 479 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, sare și piper, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Sformato di Asparagi (terină de sparanghel), GATT di patate (cartofi "tort"), și Asparagus Sformato, Fondanta + Pan Cu Rosii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 2 linguri de sare și cartofii. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scurgeți și rezervați 1/2 cană de apă de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Într-o tigaie medie, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mediu, amestecând des, până când usturoiul devine maro auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați sparanghelul și apa de cartof rezervată în tigaie. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Întoarceți căldura la mare și aduceți apa la fierbere. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când sparanghelul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cuburile pancetta și gătiți, la foc mediu-mic, până când grăsimea din carne este complet redată, aproximativ 10 minute. Odată ce tigaia are suficientă grăsime pancetta, adăugați ciupercile cremini și sotati în grăsimea pancetta până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Folosind câteva linguri de ulei de măsline, ungeți o tigaie rotundă de 12 inci cu laturi de 3 până la 4 inci. Înveliți tigaia cu firimiturile de pâine, scuturând orice firimituri în exces. Puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Treceți cartofii printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați 1/4 cană ulei, ouă, brânză, mentă și condimentați, după gust, cu sare și piper. Se amestecă pentru a combina bine. Puneți 1/2 din piureul de cartofi în tigaia pregătită și, folosind o lingură de lemn, neteziți-le uniform pe tigaie pentru a forma și uniformiza stratul. Puneți sparanghelul și apoi ciupercile peste cartofi, folosind lingura pentru a netezi fiecare într-un strat uniform. Topim ciupercile cu cartofii rămași, folosind lingura pentru a le răspândi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Coaceți până când marginile se rumenesc, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți din cuptor și serviți fie fierbinte, fie la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Serviți cu Hee Hee
16
Garnitură.
1
Combinați toate ingredientele și lingura deasupra tortului de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista